Γιώτα: Πώς σας φάνηκε ο κόσμος εδώ στο Millenium; Έχετε    ξαναεμφανιστεί στο εξωτερικό;

Γιώργος: Έχω ξαναεμφανιστεί στο εξωτερικό και εδώ στη Γερμανία αρκετές φορές, νομίζω Φρανκφούρτη όμως έρχομαι για πρώτη φορα. Γενικώς, επειδή στον κόσμο εδώ πέρα λείπει η Ελλάδα έχω παρατηρήσει, ότι είναι πολύ θερμός πάντα. Αλλά, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι και η δύναμη των μέσων μαζική ενημέρωσης, γιατί τα τραγούδια όλα τα ξέρουν απ΄έξω τα παιδιά (γέλια), οπότε, όπως καταλαβαίνεις, είναι πολύ       σημαντικό και τα μέσα μαζικής   ενημέρωσης έχουν φέρει την Ελλάδα πάρα πολύ κοντά.

Γιώτα: Η ομογένεια δεν είναι κάτι άγνωστο σε εσάς. Απ΄ότι ξέρω έχετε γεννηθεί στο εξωτερικό, έτσι δεν είναι;

Γιώργος: Έχω γεννηθεί στη Νέα Υόρκη, στην Αμερική        πραγματικά και καταλαβαίνω πώς είναι να είσαι μακριά απ΄την πατρίδα. Βέβαια, τα περισσότερα παιδιά τώρα που έχουν γεννηθεί εδώ πέρα, έχουνε συνηθίσει τον τρόπο ζωής εδώ και δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να ζήσουν στην Ελλάδα.

Γιώτα: Ο τελευταίος σας δίσκος φέρει έναν πολύ αισιόδοξο τίτλο: «Η μέρα η καλή». Είναι αισιόδοξος άνθρωπος ο Γιώργος Λεμπέσης;

Γιώργος: Θα έλεγα γενικώς, ότι τα βλέπα τα πράγματα ναι με αισιοδοξία. Πιστεύω πάρα πολύ στη δουλειά, δεν πιστεύω δηλαδή στην τύχη. Αν κάποιος δουλεύει σωστά, μπορεί να κάνει    πράγματα.

Γιώτα: Τρίτος προσωπικός δίσκος λοιπόν. Να πούμε στον κόσμο πώς φτάσατε μέχρι εδώ, λίγα λόγια για την πορεία σας σ΄αυτό το χώρο δισκογραφικά.

Γιώργος: Καταρχήν από 5 χρονών ξεκίνησα μουσική. Από δεκατεσσάρων αποφάσισα, ότι θέλω να είμαι στον κόσμο της μουσικής, να το λάνω επάγγελμα. Το΄99 ήρθε η πρώτη μου δισκογραφία που λεγόταν «Εξάρτηση», ένα πλατινένιο CD με ένα ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή. Το 2001 ήρθε πάλι μία πλατινένια δουλειά, το «Η αγάπη βλάπτει σοβαρά την υγεία», η οποία είχε το ντουέτο με τον Τόλη το Βοσκόπουλο, ένα τεράστιο  ντουέτο που θα μείνει προίκα για μένα. Και μετά έγινε ένα singlάκι χρυσό, το «Ελιξήριο» και τώρα έχει έρθει αυτή η τελευταία μου δουλειά που πάει πάρα πάρα πολύ καλά και έκανε το καλοκαίρι τη μεγάλη επιτυχία «Marilyn Monroe». Νομίζω, δόξα τω Θεώ, ότι τα΄χω πάει αρκετά καλά.

Γιώτα: Τέσσερα από τα τραγούδια του δίσκου είναι δικές σας συνθέσεις. Πώς πήρατε την απόφαση να πάρετε αυτό το ρίσκο;

Γιώργος: Δε θα έλεγα ότι ήταν ρίσκο, από τη στιγμή που μέσα στο δίσκο υπήρχανε και τραγούδια του Φοίβου και του Κων/ντίνου του Πατζή. Απ΄τη στιγμή που τ΄άκουσε ο Φοίβος αυτά τα τραγούδια τα δικά μου ενθουσιάστηκε και σαν παραγωγός μου αποφάσισε να τα βάλουμε μέσα στο CD. Θεωρώ, ότι ειδικά το «Αχ, ουρανέ μου», είναι ένα τραγούδι που είναι κλασσικό.

Γιώτα: Ποιά στιγμή θα θεωρούσατε σταθμό στη μέχρι τώρα καριέρα σας; Υπάρχει κάτι που σας έχει σημαδέψει και το θυμάστε;

Γιώργος: Οπωσδήποτε η συνεργασία μου με το Φοίβο είναι πάρα πολύ σημαντική. Πάρα πολλοί καλλιτέχνες θα ΄θελαν να τον έχουν. Εγώ ήμουνα τυχερός. Τον είχα από την πρώτη στιγμή.Τώρα, επίσης πολύ σημαντική θεωρώ τη συνεργασία μου με τον Τόλη το Βοσκόπουλο. Είναι ένας μεγάλος δάσκαλος και τον ευχαριστώ για όσα έχει κάνει για μένα.

Γιώτα: Πού σας απολαμβάνει ή πού θα σας απολαύσει το ελληνικό κοινό στην Ελλάδα; Πού εμφανίζεστε αυτό το    διάστημα;

Γιώργος: Ξεκινάω στις 5 Δεκεμβρίου στο πρώην Privilege, στα Βόρεια Προάστια, θα ονομάζεται Palais Royale, ένας πολύ όμορφος χώρος. Θα βρίσκομαι εκεί με το Θέμη τον Αδαμαντίδη, μια άλλη πολύ μεγάλη αξία και με τη Μαρία-Λουίζα Βασιλοπούλου. Θέλω να πιστεύω, ότι ο κόσμος θα περνάει από εκεί. Είναι ένα κλαμπάτο πρόγραμμα, που έχει και ξένες επιτυχίες και ελληνικές.

Γιώτα: Να σας πω συγχαρητήρια για τη σημερινή εμφάνιση, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου διαθέσατε και καλή συνέχεια...καλό κουράγιο για τη συνέχεια!

Γιώργος: Να είσαι καλά, να σ΄ευχαριστήσω κι εγώ, είσαι πολύ γλυκιά και να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε σήμερα εδώ. Εύχομαι να τον δικαιώσαμε και να πέρασε  όμορφα. Φιλιά!